Trött

Trött och seg tjej, tror jag ska försöka somna lite tidigare ikväll, men somnade ju tidigt igår men ändå är jag så sjukt trött :O
Det kanske beror på att praktiken tar på en, ja jag e en rikitg klagokäring xD

Nyss käkade jag middag, det blev en ost och skinkmacka me oboy, riktigt gott och simpelt :P
Men just nu sitter jag och kollar på tv och inte gör så mkt mer, men har lite ont i huvudet och fryser. Det förvånar mej nt om jag håller på att bli sjuk, alla barnen e typ sjuka och sen är det så tid där man blir sjuk, så förvånar mej som sagt inte. Blir ganska lätt sjuk och det är irriterande, men ska försöka vila upp mej och nt bli så jätte sjuk, blir väl att vila hela helgen som kommer tror jag.

Snart e praktiken slut, och jag fyller år, men först är det Söta Josefin som fyller år, men iofs det är över 1 månad innan jag fyller år och förstår nt varför jag längtar, 17 år är inget speciellt xD

Ni e dåliga på att ge tips oxå, inte okej, men ska ändå försöka fortsätta blogga så jag har några läsare, men tänkte att jag ville ha tips för att det ska bli roligare för er att läsa, menmen :)


Gammal vår eller höstbild, kommer inte riktigt ihåg xD
// Nathalie


Hade världens bästa morgon...not

Det börjar me att jag går upp klär på mej och allt det där, sen gick jag in på res i Sthlm och kollade tågen för att se vilket tåg jag skulle ta, och ser att man bara kan åka 2 stationer sen äre ersättningsbuss som gäller. Sen när jag går så upptäcker jag att jag e seg ner, så stressa sista biten, och ser att tåget som skulle gå 22 inte hade gått än, så hoppar på det och hoppar av i flempan, för längre gick inte tåget. Hoppar på den proppade ersättningsbussen till Älvsjö, kommer till älvsjö och ser att tågen e försenade där me, så fick vänta 15 min på tåget. Så kom försent till skolan, bara 5 min, men ändå, sen öppnar läraren inte dörren så stod utanför i 20 min sen fick jag komma in och ha 10 mins lektion kul.. Sen fick jag reda på att det var ngn som hade ramlat ner på spåret i Huddinge, men HATAR ändå sl av hela mitt hjärta.
Det var min härliga morgon, hoppas ni hade en bättre morgon än mej :)<3
// Nathalie


Tips

Jag behöver tips på hur jag kan göra bloggen bättre, kan ni som läser min blogg hjälpa till med det ?:P
För just nu tkr jag att alla mina inlägg är likadana xD, de handlar om samma saker osv, så ni kan väl komma me tips och ideer hur jag ska få den intressantare, eller roligare att läsa :). Så kommentera era ideer, kan ju fixa länkningar till de som vill oxå, så säg bara till :)

Men idag har jag varit på praktiken, på förmiddagen gick tiden sjukt fort, men efter lunch så gick tiden sjukt sakta, vet nt om det berode på att alla barnen sov, hade ingen att prata me och sen att jag inte gjorde ngt xD
Kunde ju nt tagit en längre rast heller, för får bara ha 30 min, men nu ska jag nt klaga :). Jag trivs riktigt bra på min förskola/dagis, känner de flesta och har ju varit där flera gånger tidigare så folk vet ju vem jag e :)

Ska oxå försöka städa lite, har inte orkat städa rummet så mkt, men ska nog försöka fixa det nu om jag orkar xD
Bjuder på en "gammal" bild :)

// Nathalie <3


@ Praktiken

Sitter just nu och har rast på praktiken, slutar ganska tidigt idag men började ju "tidigt" oxå, men det få jag ta :). Den senaste veckan har jag varit sjukt trött, men det är kanske för att man har kommit in i "arbetslivet", nu vet man iaf hur det är att jobba.
Efter praktiken blire att vänta på mamma som ska hämta syskonen, sen hem och försöka städa rummet, önska mej lycka till xD
Men allt för mej, pussar // Nathalie :)<3


Jag Älskar Dej! <3


Tisdag

Ligger just nu och kollar på suburgatory som går på 5:an, ett ganska okej program faktiskt :)
Dagen har rullat på, var ju på praktiken och det är faktiskt kul, och trivs verkligen där, barnen e underbara och snälla oftast ;)
Imorgon blire praktik igen, får lite sovmorgon iaf, börjar 09 :)
Men det jobbiga e att jag tror att jag håller på att bli sjuk, vilket jag verkligen inte får bli, för då är risken att jag får jobba på lovet oxå och det vill jag inte Göra, Iofs det är ju kul, men lov är ju alltid lov ;)
Nej nu ska jag fortsätta kolla på mitt program, så godnatt och uppdaterar nog imorgon :)
Puss // Nathalie :)<3


Snö

Äre bara jag som tycker snö är mysigt när den faller ner på marken, men när det blir blötsnö är det inte lila kul längre, men jag tkr det är försent för snön att komma nu, den skulle kommit i december och försvunnit nu ist xD
Men tänkte bara uppdatera lite, det har inte hänt så mkt sedan förra inlägget, men behöver tips på vad jag ska blogga om, ni kan väl hjälpa mej att göra bloggen roligare ?:)
Pussar Nathalie :)<3


Död tjej :o

Första veckan på praktiken klar, eller vecka är fel att säga, för praktiserar ju bara 4 dagar i veckan, men nog om det. Jag trivs riktigt bra på min plats, behöver inte göra så mycket mer än att leka me barnen, ett ganska chill jobb ändå :)
Men är sjukt trött, så får se till att sova tidigt ikväll eller aah xD, men nu vet man iaf hur det känns att jobba, men får se om jag slänger in ett inlägg senare, tänkte bara uppdatera er lite :)
Men bjuder på en bild på mej och Lillebror, puss // Nathalie :)<3


Första dagen klar :)

Som sagt första dagen av praktiken klar, det gick bra fast att jag stängde, men tiden gick iaf fort. Kommer ju att praktisera 4 gånger i veckan i 6 veckor, det kommer nog bli bra :)
Men säger godnatt nu för ska duscha sen sova, ska öppna imorgon så måste upp 05.30 för att gå 06.15 :/, men ska se det positiva slutar tidigt :)<3
Godnatt sötnosar :)// Nathalie


Fota

Nu kan jag fota mer me tanke på att jag har fått ett större minneskort, men det jobbiga e att batterina tar slut så sjukt fort, så lite jobbigt att man måste byta batteri hela tiden, men det är väl sånt man får vänja sig vid när man har en systemkamera antar jag :) Pussar Nathalie :)<3


RSS 2.0