GRATTIS CYNTHIA :)<3



Grattis på 12 årsdagen Cynthia :)<3

Lördag :)

Idag så har jag inte gjort så mycket bara suttit vid datorn. Det är städdag på min gård idag men får se om jag går ut eftersom det regnar blir sol regnar blir sol osv. Men kanske ska åka me pappa in till stan för att lämna min farmor och syster och sen troligtvist handla efter.

Det blev inget till inlägg igår för jag orkade inte blogga var så sur och arg men det är över nu.

Imorgon ska jag på min kusins kalas me mina brorsor så vi får väl se om det blir ngt inlägg innan det men det blir troligtvis efter för måste ju blogga varje dag och skriva minst 2 inlägg per dag för då kanske vi får fler som läser våran blogg och ni som läser den tycker jag att ni ska skriva vad ni vill att man skriver i en blogg :)

PussPuss Nathalie :)

Hemma :)

Skolan gick väl bra som sagt älskar jag Fredagar :D
Men sen vid 15.00 ska jag väl gå och hämta brorsorna på dagis de fick gå längre idag för de skulle ha ngn fest/bakning.

Emelié var sjuk idag så var me Sabina och Erika den mesta tiden. Bästa var på musiken när Björne höll på och ge micken till alla och alla tjejer bara gömde sig och asgarva :P Men det blir nog ett inlägg till senare antingen när jag kommer hem när jag har hämtat brorsorna eller efter när de har varit ute en stund.

Hare bra :D

// Nathalie

NÄJMEN HERRE, OPPSII!

Shiit, glömde helt bort att jag har den här bloggen också.
Är så inne i allt annat, ja min andra blogg äger.
Haha nej nu ska jag inte vara ego och så, men den här är ju lite småtrist. Eller?
Men nu ska vi börja liva upp den och jag ska få den i rätt stämma :D
Heter man emelie så är man ju såklart BÄST, eller hur?!
Jag har varit ute och så idag, sen så har jag umgåtts med familjen och bara varit hemma.
Har hänt lite grejer som jag inte ska dra upp, blir för långtråkigt!




Tips på musik

Blev visst 3 inlägg :P

Men jag vill ha lite tips på musik. Börjar bli utråkad på musiken jag har så nu tycker jag att ni ska kommentera vad ni tycker om för musik så jag kan få lite nya :). Har ju spotify så kan ju lyssna på det mesta så kommentera vad ni tycker om för musik så blir jag jätte glad :D <333

Ett kort inlägg men men :P

PözzPözz Nathalie <3

Inlägg 2 idag

Var ju tvungen att göra två inlägg för att Emelié sa det så måste ju lyssna på henne :D
Men jag tror att det här blir det sista inlägget för idag, för känner mej skit seg och trött så det blir väl att sova snart annars somnar väl vid :P. Imorgon e det kort dag börjar 8.10 och slutar 12.55. ÄLSKAR FREDAGAR :D.

Men nu får ni ha det bäst tills imorgon när jag bloggar och imorgon ska det bli 2 inlägg eller mer :D. Måste ju som sagt veta vad jag ska skriva om suger ju på att blogga men man lär sig väl med tiden hoppas jag :D



Bjuder på en bild från botvidsgården :D

PussPuss Nathalie <3

Hemma

Ska berätta lite kort om min dag, Det började med att jag gick upp klockan 08.00 för skulle lämna mina små brorsor på dagis typ klockan 9, sen kom jag hem vid 9 för var lite tidig på dagis :P. Sen så typ gjorde jag inte sen vid typ tio kvart öcer 9 så gick jag till skolan hade bild sen idrott vi hade ute för vi ska till Rödstuhage på torsdag nästa vecka så vi "tränade" lite på det. Sen var det lunch sen så hade vi spanska vi skulle lämnat in böckerna men jag och Josefin bytt textböcker så kunde inte lämna in de men troligtvis tar hon de med sig imorgon. Sen skulle vi haft fysik men vi var bara 4 tjejer som var i tid och hade gjort allt så vi fick gå hem tidigare idag. Det var skönt. Sen när jag kom hem från skolan så gick jag upp till min moster för att Hämta/betala kläder som mamma hade köpt från henne sen följde jag med min granne och hämta hennes brorsor sen när vi kom tillbaka till gården så gick jag upp och hämtade mina brorsor så de fick gå ut sen kom en granne till, och sen så gick vi in och nu sitter jag här.

Det blir nog 1 inlägg till ikväll för annars blir Emelié sur för hon sa att jag var tvungen att göra två :P.

Men ni får ha det bra tills nästa inlägg PussPuss Nathalie

Tur*nötter och Coca cola. Mumsfillibababbaaaa!

Sitter och kollar på någon slags konstig film har precs duschat och ska kolla på en film nu.
Sitter och äter Tur*nötter och kollar på någon psykopat movie.
Den är faktiskt ganska bra, tycker om wiierdiga filmer!
Har inte skrivit något idag eftersom jag inte haft tid. Men jag skriver ju nu, snällt va? (a)
Ja jag vet! Jag är alltid snäll^^ höhö <3
Men ska lägga in en bild nu, och det får duga för dagen ;D





Låten passar ju in på mig så bra! :)

Dåligt bloggande

Jag har inte haft lust och orka att blogga vet ju som sagt inte vad jag ska skriva men kan berätta lite kort om dagen. Första lektionen hade vi ute idrott sen hade vi svenska kollade på alla typ film inspelningar kul. Sen hade vi Fysik kanske inte lika kul men, sen lunch, sen matte vi fick lämna in böckerna först sen så lekte vi Burr och titta på en film om bungy jumping, sen Engelska vi fick lämna in böckerna sen så lekte vi en lek riktigt kul faktiskt sen så hade typ 10 mins So. Sen så gick jag med Emelié och hämtade hennes lille bror så söt :). Han hade sin spark cykel där så han bara drog iväg och sen väntade han på oss och sen åkte han iväg igen :). Så sööta e de :). Sen när jag kom hem så var mamma inte hemma hon hade visst dragit i väg till Skärholmen så Veronica ringde Emelié´s syster sen så gick de ut sen kom mamma och pappa sen lagade de mat och nu sitter jag här ska faktiskt försöka uppdatera mer än en gång per dag men då vill jag veta vad ni tycker att jag ska skriva om. Outfiten jag körde på idag var Skolans Tumba byxor, En blommig t-shirt, I love life tröja.

Det var väl det.. Vi hörs när vi hörs PussPuss eran Nathalie <3

Broder, du är min andra halva jao!

Heeeeeeeeeeeeeeeelllllllu!
Nu är emelie som snackish hära^^.
Har typ inte gjort så mycket idag. Varit i skolan och så. Juste fick tillbax mitt english test. Och jag fick vg ;).
Fick faktiskt 86.5/100 :D Så är faktiskt ganska stolt! 3.5poäng ifrån mvg. *suck*. Bättre lycka nästa gång. Höhö.
Har varit ute och typ kollat på min bruuur när han har lekt. He is so cute! I love him.
Byt enyway. Nu ska jag checka lite på tv-apparaten och ssen hoppa ner i badet. Writer lite mer imöra...

Pusselipussenpåerallamänniskor :*




Jag och min bruuuuuur <3

Dåligt bloggande idag

Idag så har jag verkligen inte haft lust och ork att blogga. Ska berätta lite om dagen :). Gick upp 07.30 för att äta frukost och sen gå till skolan första lektionen var mentor tid den svenska sen engelska fick tillbaka mitt engelska på fick VG 84 av 100 :). Sen så var det lunch sen kemi so och matte. Ingen orkade plugga idag så först fick vi kolla på vårat oförbereda prov fick 17 av 26 ganska bra faktiskt. Sen fick vi typ "leka,spela" ngt spel sen så ville alla sluta så han gick igenom ett tal sen så fick vi gå. Sen när jag kom hem så var jag ute en liten stund med Jaana och 2 till sen så pallade jag inte vara ute så gick hem och åt och hämta godis så gick jag ut igen och då började min syrra gnälla på mej att jaig skulle ta min minsta brorsa för hon skulle på "toan". Men sen gick jag in igen och när mamma gick ut följde jag me henne sen gick jag in och spelade Wii.. Kanske beroende xD. Nää men det är faktiskt kul och jobbigt på samma gång så det blir roligt :D

Men nu ska jag inte tråka ut er så ni får ha det bra puss Nathalie :)<3

Juste ska försöka lägga upp dagens outfit. Men det kommer när det kommer :)

Rubrik brist

Idag så har det inte hänt så mycket förutom att vi skulle gått till brandstationen med mina minsta brorsor de älskar polis bilar och resten men det blev inte av eftersom de började spö regna och åska så vi gick bara ner till tumba sen så åkte min pappa in till stan för att hämta min syster och farmors bil sen när han kom hem så åkte vi pch handla och när vi kom hem så kom pappa på att vi hade glömt handla en sak så vi åkte och handla den och sen så när vi kom hem så gjorde mamma maten och sen åt vi och sen har jag snackat med massa på msn och sån :).

Tycker inte om när det blir väderomslag för så himla ont i huvudet och i värsta fall så får jag migrän men det händer inte så ofta. Blir skit seg oxå när det är dåligt väder ute vet inte varför men det beror säkert på att det inte finns ngt att göra.


Men vill gärna att ni kommenterar vad ni tycker jag ska skriva om :).

Puss ha det bra :)<33

Inlägg av Nathalie <3


Min andra blogg ;D


WWW.EMIWS.BLOGG.SE

Here We Are, In The Best Years Of Our Lifes.


Man kan inte ha lika tråkigt som jag har just nu!
Ska kolla på hitta nemo bara för att den där fishen är så söt :)
Har sett den förut, men den måste ses en gång till!
Säger väl godnatt härifrån då, GODNATT :*


Puss eran Emelie.

Grillning idag :D

Eftersom det inte blev ngn grillning igår så blir det idag :)

Ska snart gå ner och möta mamma och bror i Tumba sen så ska vi nog hem och jag ska väl vara ute me brorsorna sen senare blir det grillning. Man ska väl passa på att vara ute nu när det är så varmt eftersom det ska bli lite svalare nästa veck och jag vill ha värmen.. Men sånt är ju livet.

Men ni får ha det bra :)



Puss eran Nathalie


Nu ska jag dra till brosjön!

Nu ska jag dra till kära brosjön och bada :) Så jädrans nice!
Det är 29*+ och det är ju bara för perfekt. Eller hur?
Sabina och Erika ska självklart med, mina små söta prinsessor!
Sen så ska Hampus, Tessan, John och Helena med också.
Så blir några stycken :) <3




Puss eran Emelie.

får damp!

Varför ska alltid en person störa min perfekta dag? Blää bajs usch damp.

A life without me would suck! Face it bitche's <3

Heej!
Ska jag verkligen berätta min dag för er? Eller blir det för mycket ;)
Allt började med att jag hade en skit kort dag! Som nathalie har skrivit, och som sagt så älskar vi fredagar! Jag slutade tidigt, sen drog jag till steph väntade tills hon fixa sig sen drog vi hem te mig. Och sen så drog vi och bada! Sen när vi var där kom marcus och sen sabina och erika. Så jädrans najs. Älskar't!
VI hade asroligt. Sen drog vi hem vid fem-sex och jag drog ut vid åtta och kom hem vid elva något sånt. Euuuuw skogen vid nathalie är skit läbbig. Blää höll på dö!!:(





Hahah puss eran sajko till emelie! x)

Hejsan :)

Det blev ingen grillning ikväll men förhopningsvis blir det imorgon :)

Ska berätta lite om dagen. Det började me att jag gick upp klockan 07.20 orkade inte gå upp klockan 7 :P
Sen gick jag till skolan och vi hade matte sen hade vi So sen Spanska sen lunch och sen Musik sen så sluta vi. Älskar Fredagar :D

Sen vid typ 15.00 så Ringde en granne och fråga om jag kunde hämta hans son så jag tog med mej Casper (min minsta bror) och gick iväg. Sen när jag kommer in så börjar det precis åska xD. Så satte mej med mina minsta brorsor och kolla på Alvin och gänget 2. Den var bra:P. Jag undrar vem som kollade mest jag eller mina brorsor :P. Sen så kom mamma och pappa hem och då blev det middag och nu sitter jag här och bloggar.

Men nu får ni ha det bra vi får se om det blir ngt mer blogg inlägg ikväll annars kommer det imorgon när jag vaknar men ni får ha en bra Fredags kväll

Bjuder på en bild på mej och Emelié :) <3


Puss Nathalie <3


Kom nyss in :)

Jag har varit ute i cirka 2 timmar nu på kvällen i det underbara vädret och imorgon kanske det blir grillning och det gillar vi :D

Men först imorgon är det ju skola som vanligt men det är en kort och skön dag börjar 08.10 och slutar 12.55 :D Och det ska ju vara lika varmt som idag :D.

ÄLSKA VÄRMEN :D<3

Men aja vi hörs väl imorgon när jag kommer hem från skolan brukar vara seg upp ur sängen så hinner inte blogga på mornarna så ni får nöja er me de inläggen som blir. Som sagt suger jag på att blogga så ni får ge mej förslag om vad jag ska skriva om :D

Men ni får ha det bäst eran Nathalie :)<3


I told u so ;)

Tjenamorskors!
Har suttit hemma ett tag nu, slutade för ca 1h och 40min sen. Ifall jag ska vara exakt ;)
Gick och hämtade min lillebrorsa efter plugget, fick sällskap Av sötaste Jessica E<3
Vi satte oss på en bänk för att vi inte pallade gå nå mer.. Så satt och prata med en gammalt tant! Hon var fan 80bast.. Shiit då vet man mycket om livet och har många historier. Hon ssatt och snacka om saker som hänt i tumba dem senaste 20åren. Och det har inte alltid varit så här pissaktigt som det är idag! Utan det var lugnt och fint från början. Världen har verkligen försämrats under åren. Och tyvärr är det ju vi människor som får ta på oss skulden över det. Det kommer vara vårat fel att jorden går under :/.. Men whatever, vi lever i nuet! visst?
Idag ska jag dra och bada med stephh. Blir väl runt sex-sju tiden någon gång tror jag. Förhoppningsvis är det inte så mycket people dära! Gud må vara på min sida idag. Höhö.
Men men, ska inte skriva värsta historien nu.


Pusspåer!



En konfirmations bild :D

Kanske ska börja blogga igen :)

Ja som rubriken säger så kanske jag ska börja blogga igen men som sagt så är jag inte så bra på det men Emelié får väl lära mej :P
Men idag  så var jag i skolan som vanligt hade lektioner och så.. Men skoja inte att det är varmt i skolan och ute. Man vill ha kall luft men det blir bara värre om man går ut :S.

Det kanske kommer ut lite bilder senare idag eller imorgon det beror på när jag skriver igen :). Men jag kan bjuda på en bild på mej och Emelié iaf. Hoppas du inte blir arg <33




Puss // Nathalie


Ny bloggdesign, fin or what?

Just nu sitter jag och kollar på grey's anatomy. Så awesome!
Diggar den verkligen!
Men men, tiden rullar iväg och snart är det sommarlov.
Ska bli så jävla skönt att få lov.
Har verkligen längtat efter det här som fasen :(!
Sååååå snart händer det!!!






Puss, eran emelie!

RSS 2.0