Blogg torka..

Inte haft ngt att blogga om.., så just därför har det inte blivit ngt inlägg. Men kan ta lite kort vad som har hänt de senaste dagarna.
Slutade ju jobba i fredags, så har inte gjort så mkt sedan dess, satt barnvakt i Lördags åt mammas kompis barn. Det va riktigt kul. Sen måndag och tisdag har jag bara suttit hemma, sen idag har jag fixat ordning det sista i mitt rum, och städat lite allmänt här hemma, sen så fyller syster 19 idag, så blev lite firande av henne ikväll. Men annars har det inte varit något speciellt :)

Tror att jag ska lägga mej snart, knr mej seg och lite trött, blir väl att slå på en film om det inte går ngra på tv :)

Men vi hörs när vi hörs, puss ;)

@work

Sitter just nu och försöker få barnen att sova, sen blir det rast och troligtvis tidig hemgång, sen vet jag inte vad jag ska göra när jag kommer hem. Men det blir nog ett inlägg här, men aja, vi får höras senare då :) Puss :)


2 dagar kvar

Nu är det bara 2 dagar kvar av mitt jobb, ska bli skönt men det kommer ändå bli jobbigt att säga hejdå till alla. Men som tur är så bor jag ju nära så bara att gå upp och hälsa på då och då :)

Juste blev inge mer inlägg i måndags då jag gick och la mej Klockan 17.00 pga att jag hade en så sjuk jobbig huvudvärk, kunde inte ens trycka i mej en alvedon för att jag mådde så dåligt, så blev att sova ist, dock blev det inte bättre. Men nu lovar jag er att jag slänger in ett inlägg lite då och då, bara ni håller er kvar i min blogg ;)
Och vill ni göra länk byten är det bara att kommentera det ;)

Nej nu ska jag nog avsluta och sen kanske gå och lägga mej, börjar ju ändå hyffsat tidigt imorgon, så kasnke slänger in ett inlägg imorgon när jag har rast eller så, pussar på er alla fina! :)

RSS 2.0