:'(

Har inte bloggat så mycket jag vet men som sagt har ganska mycket plugg att göra nu så det blir väl bloggning lite då och då.

Igår fick jag ett besked som nt var så bra, säger bara livet e nt alltid lätt. Och tänker nt gå in mer på sak. Men kämpa på iaf :')

Ja det var väl allt jag hade att säga så pussPuss på er.


Kämpa, hoppas du klarar dej :')<33

//Nathalie


Lördag :)

Hejsan :)!

Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag åkte me familjen till Hedlandet för att bara kolla runt på saker.
Dagen börja me att jag gick upp gick och duscha, åt frukost, åkte iväg, kom hem och börja städa. Sen har det inte hänt så mycket faktiskt.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, Bara att jag ska göra klart Min bostad till hemkunskapen, sen blir det väl en slappar dag eller så kanske jag ska möblera om lite i rummet :).

Men nu ska jag gå och kolla på lite tv me familjen och äta lite gott så ni får ha det bäst :D



PussPuss Nathalie :)<3


Helg :D

Nu e det äntligen helg :D
Idag har det inte hänt så mycket förutom skolan och sista lektionen så lyssnade vi på Rfsu. Juste glömde berätta att i Onsdags kom skolfotona men inte skolkatalogen det är den jag vill ha eftersom Spex fotot är med i den men den brukar alltid komma efter.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men börjar faktiskt bli klar nu med Min bostad :D

Fick hem lakanet i från skolan idag och det ser bra ut :D. Nästa vecka har jag Engelska prov och veckan efter det så har vi Spanska prov del 1 på Tisdag, So prov på Onsdag och Spanska prov del 2 på Torsdag så tror inte att jag kommer blogga så mycket den veckan men har jag tid så kommer jag så klart att göra det :)

Men tror att jag skriver mer imorgon om jag inte gör något speciellt :)


PussPuss Nathalie <3


Hejsan :)

Hellu bloggen kom hem strax efter 14 någongång, sen dess har jag inte gjort så mycket. Håller just nu på me Hemkunskapsläxan, är snart klar det gick ganska fort ändå fast har ju hållt på i 3 dagar så får väl se om jag blir klar idag eller imorgon :)

Bloggar inte så mycket för har massor me plugga att göra, nästa Fredag är det Engelska prov och Veckan efter det har vi Spanska prov och So prov, då jag bloggar väl då jag hinner :)

Imorgon blir det skola som vanilgt, sista lektionen ska vi sitta och lyssna på Rfsu i 90 minuter, sen e det helg :)

Hmm vet inte om jag har ngt mer att skriva om jag har det så blir det väll ett eller två inlägg till ikväll :)

Så ni får väl ha det bäst :)


PussPuss Nathalie :)<3


Dagens låt :D


           Mohombi-Bumpy Ride


Hellu :)

Hellu bloggen :)
Just nu sitter jag och håller på med hemkunskapsläxan, den är faktiskt ganska enkel bara man börjar och kommer på hur man ska göra. Fast har inte börjat klippa och klistra än men det gör jag nog under helgen, måste bli färdig med arbetet på datorn först för att sen hinna skriva ut det och fixa allt och räkna ut hur mycket allt blev på för vi har en summa på 30 000kr.

Skolan rullade på som vanligt idag, tiden går så fort nu. På fredag får vi våra lakan där vi kan se hur vi ligger till i olika ämnen och vad vi har för betyg just nu. Snart är det ju dags att börja söka till gymnasiet för första gången, fast vet ju vad jag vill gå för linje men inte vilken skola. Eller jo inte i tumba bara, men det hade ändå inte gått eftersom de inte har min linje så vi får väl se vilken skola det blir.

Juste glömde lägga in dagens låt igår tror jag, så får väl lägga i den efter det här inläget men jag lyssnar knappt på musik och fråga inte varför, men ska faktiskt ha musik på när jag gör mina läxor och pluggar nu mera för jag koncentrerar mej mer då.

Men ni får ha det bra så länge, det kommer ett inlägg till efter det här me dagens låt :)

Jag och Emelié <33

PussPuss Nathalie <3


Tisdag :)

Vilket innebär att det är DH och CT idag, det gillar vi :)

Funderar på om det är dags att göra hkk läxan den ska vara inne om en vecka men den är inte så svår. Vi ska göra en lägenhet, och sen så ska vi skriva en liten uppsats om hur våran första bostad ska se ut inte så komplicerat (det säger jag nu men vänta bara tills jag börjar :P)

Idag så har det inte hänt så mycket förutom skolan, som gick väldigt fort idag. Kan berätta lite om vad som hände i helgen, i Fredags var det bara jag, mamma och mina minsta brorsor hemma. Lördags hjälpte jag mamma att städa köket plus att vi gick upp till min mormor lite snabbt. Söndags åkte jag me familjen till Underbara barn mässan i älvsjö, det var kul faktiskt :). Gick upp 7 en söndag inte det vanligast, fast brukar ju vakna då i vanliga fall, men har aldrig gått upp då xD

Igår hade vi matte prov det gick bra fick G, och i fredags hade vi fysik prov och det gick oxå bra fick G på det me :)

Har ni tänkt på en sak det är bara 3 veckor till höstlovet och 2 månader till December, tiden går ju skit fort nu, och snart är det sista terminen i 9:an.

Men ska inte skriva ett allt för långt inlägg nu, men ska faktiskt försöka lägga in lite fler bilder till datan som Emelié tog på idrotten igår som hon ska få av mej nu så ni får ha det så bra :)


En bild från Spex fotot :)

PussPuss Nathalie <3


Dagens låt :D



Den här låten har fastnat i mitt huvud
PussPuss Nathalie<3


Lördag :)

Inte bloggat så mycket pga av att jag har varit sjuk och har för det mesta inte orkat göra ngt, var hemma mån-tors men fredagen gick jag för att vi hade No prov, och jag hoppas det gick bra. På måndag har vi Matte prov, sen så e det väl inget speciellt som händer under veckan.

Idag så har jag hjälpt mamma med att städa och sen passat brorsorna, imorgon vet jag inte riktigt vad som händer.
Men tror att jag ska börja slänga in dagens outfit och lägga in mer bilder, men som sagt var så e min dator sajko så får se när jag börjar me det.
 
Ni får ha det bra, bjuder på en bild oxå

Bild från i Maj på Botvidsgården

PussPuss Nathalie<3


Dagens låt :D


Söndag :(

Idag har det inte hänt så mycket bara en slappar dag, gick ut me brorsorna en stund men sen så blev det kallt så jag gick in. Jag e dunder förkyld och fryser, hoppas det går över snart för var sjuk för inte så länge sen men. Satt och kolla igenom massa bilder på min ipod, saknar de dagarna :)

Men jag hittade en bild på mej från spex fotot :P

PussPuss Nathalie :)<3


Dagens låt :D



Hennes röst e bara för bäst :D
PussPuss Nathalie


Nathalie

Bloggar inte så mkt jag vet men nu lovar jag att jag ska bli bättre på det och ska börja me dagens låt eller vad tycker ni ?

Men snart är det höstlov och veckorna går så fort :)

Men har inte så mkt att skriva men ska blogga mer imorgon :)



Bjuder en bild på Josefin, Emelié och mej :)

PussPuss :)


Vad gör man på en lördag ifall man är tonåring?

.. Man umgås med familjen? :D eller gör man? Hmm...
Jag umgås ifall med mina vänner dock är det inte alltid att det sker, men nästan varje helg så är det typ "kompis" helgen. Maan är oftast bara ute och liksom lever. Jämfört på vardagarna, då är man trött efter skolan och oftast på dåligt humör för att man inte gjort tex en läxa. Men på helgen så har man inga krav på sig, man får vara ute längre samt man behöver inte tänka på att man ska upp dagen efter. Därför ÄLSKAR jag helger! Man får liksom "leva".




/Emelie ;D

Ghetto Gospel! <3


Emelie Pemelie Päron Kung :D

Shaaao bella!
Eftersom natta säger att hon ska skriva hela tiden men inte gör det, så blir väl antagligen jag tvungen att skriva för båda två ;) Just nu sitter jag och dunkar musik. Som vanligt då. Haha.
Har så extremt tråkigt att jag snart klättrar på vägarna dock glömde jag spindelmannen dräckten hemma :(
Så det går ju inte heller! Funderar också på om jag ska gå ut och gå... Eller juste... Glömde headset hemma! Då går det inte att gå. För då blir det så jädrans tråkigt. Men nu ska jag kolla på Mtv "pimp my ride weekend breake". Tycker fasen om det programet! Men ni får ha det bäst alla gullig pluttar :*

Min andra blogg som jag bloggar ifrån :*


Gullig med dock våldsam katt!
Rev mig förfasen på kinden :o Auuujjtss!

RSS 2.0