DÖD -.-'

Känner mej helt död, har varit sjukt trött hela dagen. Just nu sitter jag och fryser som ett djur, sjuk kanske?, nja tror nt det och hoppas inte det. Det är för mycket i skolan nu så kan inte vara borta från skolan.

Menmen, diggar den här dagen till max förutom attman börja 08.10 men fick sluta ca:3timmar tidigare pga att jag har gjort både NP i Biologi och i muntliga matte, så det var nice.

När jag kom hem njöt jag av lungnet var hemma själv och det var så skööööönt, det är inte det vanligaste att jag e hemma själv :P

Imorgon kanske det blir Brorsans fotbolls match om han vill att vi kommer och om han ska spela.

Jag tkr jag har blivit duktig på att blogga, men det som suger är att jag typ skriver samma sak varje dag så tycker att ni ska kommentera vad jag ska skriva om så kanske det blir roligare att följa bloggen eller ?:)

Men kanske slänger in ett godnatt inlägg sen för tror jag ska sova ganska tidigt idag fast det är fredag, känns som om jag skulle kunna somna nu men om jag gör det så vaknar jag grymt tidigt imorgon och är grymt trött hela dagen. Sån e jag xD


//Nathalie


?

Dagen rulla på som vanligt, efter skolan drog jag me mamma ner till centrum skulle kolla in nya H&M. Det var ganska mycket folk men ändå ganska lungt. Affären har blivit ljus och den känns större men nog om det.

Imorgon är det Fredag och det gillar jag stort. I helgen vet jag inte vad jag ska göra, tror jag ska göra mitt hemprov i so och sen kanske börja med mitt SO arbete som ska vara inne i maj, och kan inte säga att det är lätt men det är bara att försöka. Min SO lärare tipsa om att man bara kan göra ett arbete ist för två om man har med båda arbetsområdena, och det tyckte jag var bra :)

Men nog om det nu kommer en bild som jag tycker blev ganska bra på mej me tanke på att jag inte blir bra på bild, blir barta likblek och ser allmänt död ut. Kanske ska börja me brunkräm så får jag lite färg i ansiktet iaf xD


//Nathalie


What would u do if I gave u a new life?

Tjenaaaaare bloggisläsare!
Nu är det den dumma emelie som skriver, eller dum och dum kan jag nog inte påpeka.
Men tröga kan jag nog hålla med om. Vet absolut inte vad jag ska skriva.
Orkar inte skriva om min vardag, kan bara säga att både skolan och efter skolan har varit nice.
Nu är jag trött efter maten och tror att jag ska sova en stund. Sen blir det plugg kanske.
Men puss :D

Glee- Don't Stop Believing :D<3


Skippar dag saken :P

Tycker dag saken var bara jobbig, kommer ju ändå inte på något att skriva i de olika inläggen man ska göra :P

Men skolan rulla på som vanligt, dagen var seg i början men sen vart det bättre.

Funderar på att sova snart e grymt trött men vill nt missa ännu ett BB avsnitt, missade ju gårdagens för att jag somna. Så får sitta och se reprisen nu.Vet inte vad det är med mej längre även fast jag sover "länge" på morgonen så är jag grymt trött på eftermiddagen/kvällen.

Menmen nog om det. Imorgon efter skolan ska jag ner till Centrum en stund, dem öppnar ju upp H&M igen så måste se om dem har några bra erbjudanden på vårkläder behöver lite kläder nu me tanke på att jag rensa min garderob i helgen :P

Nej nu äre Glee som gäller. Tack Emelié för att du påminde mej hade helt glömt bort programet som jag alltid gör men nu börjar det strax så.

PussPuss
//Nathalie


Älska vädret :D

Hellu alla :)
Idag rulla skolan på ganska fort, det som sög var att vi hade hemkunskap klockan 08.10 imorse, men det gick bra ändå man pigga på sig under lektionen.


Vädret har ju varit underbart idag, nu är våren verkligen påväg. Och det gillar man ju stort så klart :D.
Snart hoppas jag bara att snön försvinner för det gör så att min vårkänsla försvinner, om man tittar upp på himlen en sån underbar dag som det har varit idag så ser det ut som sommar och sen tittar man ner på marken igen och blir besviken för då ser det ut som vinter igen. Hatar verkligen snön nu det är bra me det. Det är Mars nu och snön ska vara borta för våren ska komma :D 

Nu e det exakt 4månader kvar i 9:an me alla underbara och för att vara exakt så är det 30 skoldagar, det är ju sjukt lite. I mitten av Juni så splittras vi 9:or och alla går sina egna vägar. Man har gått med vissa sen 6:ors och andra sen 6:an men alla är lika underbara. Hoppas bara att man inte tappar kontakten me alla bara för att man går sina egna vägar.


Bara för att jag diggar bilden :)
// Nathalie


for the first time.


Tjenis!
Haha, tror att natta har glömt bort att jag faktiskt också bloggar här ;) ?
Ska faktiskt försöka att skriva här med, är lite seg med uppdateringar lite här och var.
Men ska försöka göra det till rutiner igen! Får se hur det går med det. Hehe.
Idag rullade dagen på som fasen! Hade skit kul i skolan, vilket är väldigt ovanligt.
Då jag brukar klaga på allt och alla, haha so me. Men whatever.
Efter skolan så mötte jag Josefin & vi var en stund.
Nu ska jag gå möta henne igen.

Har också börjat skriva om ett arbete inom so:n.
Ska skriva om "mein kampf". Och det är inte liiiiite svårt. Bara myyyyycket.

Det är inte fuck you jänder... Det är "rock'n'roll händer..."

Dag 3- Mina föräldrar

Min mamma heter Cissi och är 37år gammal och min pappa heter Jocke och är 41år gammal. De är gifta sen 17år tillbaka och har 6barn tillsammans (ink mig :P). Finns nog inte så mkt mer att säga om dem. Förutom att dem är underbara föräldrar :)

//Nathalie


Måndag

Hellu alla söta :)
Idag rulla skolan på ganska fort, fick VG på min spanska uppgift. Vi skulle skriva om en kändis på spanska, det var ganska svårt kan jag säga. Fick lite stav fel här och där men är ganska nöjd ändå faktiskt :)

Imorgon börjar jag 08.10 med hemkunskap första timmen, jobbigt kan jag säga. Menmen får överleva.
Men hoppas dagen rullar på fort imorgon oxå då är det ju närmare helg :D

Jag orkar inte lägga upp bild på dagens outfit, men det avr ett svartvitt randigt långt linne från H&M och sen Tumba byxor från skolan
Kommer slänga in en bild jag snodde från en kompis på mej så får ni se, fast tyvär så syns mina kläder inte så bra, men det får duga :)


//Nathalie


Dag 2- Min första kärlek

Min första kärlek var nog på dagis, men kommer inte ihåg vem det var. Har ju fiskminne så det är ju inget nytt att jag glömmer bort saker :P

Det här var ett ganska onödigt inlägg då jag inte kommer ihåg vem det var :P

//Nathalie


Rubrik ?

Hejsan alla :)
Just nu sitter jag och gör ingenting faktiskt. Vart ingen fotboll orkade inte gå ner xD
Imorgon äre skola som gäller slutar ganska sent faktiskt 14.35 :/

Det vart inga bilder idag. Det finns inget fint att ta bild på nu när snön håller på att försvinna, men LOVAR att det blir bilder när all snö är borta och det är soligt och skönt ute :). Idag har det varit underbart väder, men tyvär är det fortf minus grader när man går till skolan på morgonen och jag är en frysburk så får använda min vinter jacka ett tag till.

Hoppas ni alla har haft en underbar Söndag :)
Ni får gärna kommentera vad ni tycker jag ska skriva om för jag tycker att alla mina inlägg är tråkiga :P
Men juste den där dag-grejen kommer upp sen :)

//Nathalie


Dag 1- presentera mig själv

Jag är en tjej på 16 vårar, har 5 syskon 1 storasyster 5småbrorsor. Jag är en tjej som kan hata mina små syskon men ÄLSKA andras barn. Jag börjar gymnasiet i höst har sökt till barn och fritid för att jag älskar småbarn och skiter i alla era åsikter om att jag har bra betyg och så, jag vill gå en linje jag tkr e kul nt en linje som e bra för mina betyg, nog om det. Bor i en lite förort en bit utanför Stockholm.

Det räcker nog har nt så mkt annat roligt att berätta om mej så hare bäst så kanske vi hörs snart igen annars blir det inlägg imorgon :)

//Nathalie


Dag sak :P

Dag 01

– Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 - Mina föräldar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 - Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick jag minns
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina vänner
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 - Min favoritårstid
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Så här tror jag sommaren 2011 kommer se ut
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina rädslor 
Dag 26 – Min favoritplats 
Dag 27 – Det här saknar jag

Outfits

Onsdags:

Tröja/tunika-  H&M
Jeans- H&M

Fredags:

Tröja/Tunika- Marknad
Jeans- Cubus


Shoo :)

Idag så har jag avrit ganska duktig faktiskt, rensade min garderob på för små kläder, och så vek jag allt så nu e den snygg igen. Tog tyvär inga före och efter bilder, men kan säga att den var en katastrof.
Vad har ni andra gjort idag då ?, hoppas ni har haft en skön Lördag och vädret har varit underbart.

Jag skulle ha gått ut och fotat lite idag men det blev aldrig av för städade lite och passade småbrorsorna, men förhoppningsvis är det lika fint väder imorgon så jag kan fota då ist, men tyvär så blir ju inte bilderna likadana på datorn som dem blir i kameran. Men får leva med det :)

Kommer snart ett inlägg till på mina outfits jag hade i Onsdags och i Fredags som jag lovade :)

Imorgon ska jag nog dra och kolla på min lillebrorsas träningsmatch och då ska kameran me om det nt är skit väder.

Men håll utkik på bloggen ska börja me olika saker och börjar förhoppningsvis me det idag :)


SAKNAR :(<3
//Nathalie


Sorry

Jag bloggade inget i onsdags och torsdags, men när jag kom hem i Onsdags så mådde jag inge bra. Hade ont i huvudet ont i magen och allmänt död i hela kroppen. Och igår så var jag hemma och vila upp mej men glömde helt bort bloggen vilket jag gör ganska ofta :P

Men nog om det, ska berätta lite om idag. Det börja me att jag hade engelska, bild, matte och sen NP i biologi (Labb), Jag tyckte faktiskt att det gick bra men man vet ju aldrig.

Vad ska ni göra i helgen då alla ?, själv ska jag försöka rensa min garderob och sen kanske hinna gå ut och fota lite om vädret tillåter. Det är ju inte kul att fota om det är snöstorm och är mulet ute, men men.
 Och vad äre för vår vi har ?, så fort snön börjar smälta så kommer det ännu mer. Jag tycker verkligen inte det är okej, vi har stått ut me vinter/snö i ca 5månader nu och det räcker. Nu vill jag ha vår och lite värme sen kan den underbara sommaren komma :)

Nu vart det ett ganska långt inlägg men ni för nöja er med det idag, det kommer minst ett nytt imorgon ska försöka slänga in Onsdagens och idags outfit imorgon

//Nathalie


Hellu :)

Hellu, nu e jag hemma.
När jag sluta gick jag och mötte mami på ängen, hon var där me småsyskonen. Sen gick vi hem, jag tog en macka sen drog jag till Bella och hjälpte henne lite och nu sitter jag här.
Skolan rulla på fort, började 10.30 me So sen lunch, spanska och sen slöjd. Emelie stackarn gick hem på träslöjden för att hon hade en grym huvudvärk hoppas den försvinner snart :)

Imorgon är det Nationella i Biologi i 3 timmar, döda mej tack ?, sen ska vi spela in våran Komedifilm vi har gjort på svenskan, sen matte sen slutar jag för dagen. Om man tittar på lektionerna så ser min dag inte jobbig ut men tro mej det är den, först 3timmar me nationella sen 90min svenska tycker det är jobbigt.

Dagens outfit


Tröja: Gina
Linne under: Cubus
Tights: Ullared
//Nathalie


Funderar...

Funderar på om jag ska försöka lägga upp dagens outfit, men får se hur det blir me den biten. Tycker ju nt om att ta kort på mej själv xD
Just nu sitter jag och lyssnar på Spotify och strax börjar Familjen annorlunda så ska kolla på det, sen blir det väl antingen En unge i minuten eller two and a half men innan BB börjar :D
Har sovmorgon till 10.30 imorgon skönt kan jag bara säga, sen när jag slutar ska jag hjälpa Bella med matten. Kika gärna in på hennes blogg blir hon glad http://isabellalt.blogg.se :)<3

Men nu börjar mitt program så ska kolla på det, tror inte det blir ett inlägg till ikväll så säger väl godnatt med det här inlägget. Kanske hinner med ett inlägg imorgon bitti annars hörs vi imorgon eftermiddag/kväll :)
Godnatt :)


// Nathalie


Home :)

Nu e jag hemma. Skolan rulla på bra, blir kanske en liten bildbomb sen om jag orkar och hinner.
Funderar på att läsa lite ur biologiboken inför Nationella men får se om det blir av, men ska lägga in lite bilder nu så hörs vi sen :)


Bara för att jag älskade mina ögon på den bilden :)
// Nathalie


Chokladfreak ?


Jag är största chokladfreaket xD<3
Kan nt leva utan choklad :P

//Nathalie <3


Längesen

Som sagt länge sen jag blogga, men på den tiden har skolan börjat igen, har fyllt 16, och har haft Nationella, det gick bra :)

Men fick en kamera när jag fyllde år så kommer nog lägga upp lite mer bilder än vad jag har gjort tidigare, men har inte så stort minneskort men det ska jag fixa.
Det var allt för mig kommer strax upp ett inlägg igen,

Puss Nathalie<3


what I'm supposed to say, when the best part of me was always you

Hej!
Det var ett jävligt bra tag sedan som jag bloggade här.
Men det skall förbättras nu. Jag ska verkligen försöka!
Men, ni vet ju hur mycket alla har nu förtiden. Det är stress överallt!
I skolan, Hemma, Ute och ja till och med vid datan! Haha.
Men men, under tiden jag inte har bloggat så har Nathalie blandat fyllt år! 16 u know :D
Jag har fått MVG på ett engelska prov! Wow va :D Haha, tycker jag med!
Haha men nej, nu ska jag fortsätta kolla på melodifestivalen! :D



RSS 2.0