Läste en sån himla bra text på facebook, så varsågoda. Läs!

Hej Droger, beroende heter jag! Jag vänder upp och ner på dom flesta hem, river sönder alla familjeband, tar barnen ifrån er, och det är bara början. Jag kostar mycket mer än Diamanter, mer än Guld, och sorgen som följer mig är ett skådespel. Om du behöver mig, kom ihåg att det är lätt att hitta mig, jag är överallt, runt om kring dig, jag finns i skolorna, och i alla föreningar, arbetsplatser mm.... Jag bor hos dom rika och dom fattiga med. Jag bor längre ner i gatan hos dig, och är kanske din granne! Min makt är övernaturlig. Prova, så ska du få se. Och OM du provar mig kommer du förmodligen aldrig att släppa mig. Prova mig EN gång, och jag kanske släpper dig, men provar du mig flera gånger, så är din själ förmodligen min. När jag styr dig, stjäl du och ljuger, du gör vad som helst bara du blir "hög". Kriminella saker kommer du också att göra, bara för att känna min närvaro, kommer att vara värt det när jag finns i dina armar. Du kommer att ljuga för din mor, stjäla ifrån dina anhöriga, med mera. Och när du ser deras tårar, borde du känna sorg/smärta. Men med mig glömmer du.


Min finaste bästevän, bara min! <3

Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan dej min ängel, du är den som ALLTID ställer upp, du lyssnar, du bryr dej. Du är så sjukt underbar! Du är den som skiner upp mina dagar med ditt skratt och att du bara finns vid min sida, man har alltid så sjukt kul med dej. Vi har känt varandra sen 2:an men vi blev riktigt bra vänner i 6:an och sen dess har vi ALDRIG bråkat vilket tyder på vilken bra vän du är! Det finns nog ingen som kan döda våran vänskap i och med hur länge vi kännt varandra samt inga bråk, och den som förstör den kan ju börja gräva sin grav på en gång. För dej vill jag verkligen inte lämna du är den som stannat kvar längst hos mej medan alla andra bara svikit och dragit, du är den som vet det mesta om mej, har inget att dölja för dej. Skulle kunna skriva en hel bok om hur glad jag är över att ha dej i mitt liv och vid min sida genom vårt och tort, problemet är bara att ingen skulle palla läsa den, bortsett från du kanske! ;)


Ville bara berätta om vilken underbar vän du är hjärtat, finns verkligen ingen som dej, litar på dej till 110%
Jag älskar dej mitt fina hjärta och min underbara ängel! <33333


Känns som att tiden rinner iväg.. Utan mig.

För tillfället kan jag ärligt talat skriva: Att mitt liv suger.
Nej jag är inte emo och nej jag är inte deprimerad. Utan det suger bara rent ut sagt. Orkar inte ens skriva allt som suger, för då skulle det bara bli en hel jävla bok. Kan åtminstone säga att jag är lycklig över att ha mina vänner, speciellt DIG nathalie! Du får mig att känna mig på topp när jag är nere och Sabina, du får mig också att känna mig på topp. Vad skulle jag göra utan er? Ni är dem enda jag kan öppna mig helt till nu för tiden. Man kan inte lita på någon... Förutom några få, och där inkluderar ni.

Har funderat på detta ett bra tag nu. Att vara stark, vad innebär det? Hur är man stark? Hur vet man när man är stark? Är det en fysisk eller psykisk kapacitet? Styrka är ju egentligen en oemotståndlig vilja, eller hur? Du är stark när du psykisk känner att du inte längre orkar vara kvar men du håller dig kvar ändå, men du är också stark när du fysiskt känner att du längre inte orkar gå men orkar fortsätta vandringen ändå.. Så all denna innebörd med att vara stark. Hur vet jag att jag är stark tillräckligt? Hur vet jag om jag överhuvudtaget är stark? Vad är det som avgör styrkan hos en människa?

Ja och där kom min filosofiska sida fram, varsågoda! Det där visste ni inte va? ;)

Och här får ni en halvskev bild på mig bara för att jag är största posaren i hela Stockholm. 
Nej ankor är inte min bästavän.. Men Kissie är. 

RSS 2.0